در توسینسو تدریس کنید

و

با دانش خود درآمد کسب کنید

iran58

ثبت ساعت و تاریخ سمت سرور در Codefirst

سلام

فرض کنید کلاس زیر را داریم

public class Test
    {
        [Key]
        public int Id { get; set; }
        [Column(TypeName = "Date")]
        public DateTime Date { get; set; }
        public TimeSpan Time { get; set; }
    }

حال می خواهم ساعت و زمان در بانک اطلاعاتی بصورت اتوماتیک ثبت شود در migration بای چه کدی بنویسم واز DateTime.Now هم نمی خواهم استفاده کنم

باتشکر

لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
از سرتاسر توسینسو
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره تابستانه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....