iran58

ثبت ساعت و تاریخ سمت سرور در Codefirst

سلام
فرض کنید کلاس زیر را داریم
public class Test
    {
        [Key]
        public int Id { get; set; }
        [Column(TypeName = "Date")]
        public DateTime Date { get; set; }
        public TimeSpan Time { get; set; }
    }
حال می خواهم ساعت و زمان در بانک اطلاعاتی بصورت اتوماتیک ثبت شود در migration بای چه کدی بنویسم واز DateTime.Now هم نمی خواهم استفاده کنم
باتشکر
لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره بهاره می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....