در توسینسو تدریس کنید

و

با دانش خود درآمد کسب کنید

Mojix

nlb در esxi

سلام وقت بخیر من به سرور دارم که یه سرویس شبیه اتوماسیون بر مبنای اوراکل نصبه بوسیله esxi دو ماشین برای اپلیکیشن و دیتابیس ران کردم، حالا میشه حالتی مثل NLB رو اینجا ایجاد کرد که یه سرور دان بشه باز از طریق دسرور دیگه آپ باشه سرویس.

لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
پارسا یوسفی

2 تا Application server

2 تا Oracle

شما باید cluster کنین نه loadbalance این ویژگی مربوط به ماشین مجازی ها میشه نه esxi

amir foladi

دوست بالایی درست میگن

باید اول ماشین هاتو داخل یک کلاستر بزاری بعد رو Host ها قابلیت HAیا FT رو راه بندازی که اگه یکی down بشه هاست بعدی درجا روشن بشه و سرویس بده

Mojix

آیا آموزشش هست ممنون میشم اگه هست لینکشو بزارید یا نحوه پیاده سازیشو بگید با تشکر.

پارسا یوسفی

application سرور هات چیه؟

برای اوراکل من اطلاعی ندارم دوستان باید وارد عمل بشن

همایون ب

برای راه اندازی HA یا FT شما نیاز به share storage دارید.ایا تو شبکتون شما SAN دارید؟

در صورتی که SAN تو شبکتون ندارید تا چقدر میتونید هزینه کنید؟

پارسا یوسفی

با openfiler را میندازه

همایون ب

openfiler برای محیط آزمایشگاهی استفاده میشه و یا برای سرور با لود پایین برای سرورواقعی پیشنهاد نمیشه

پارسا یوسفی

تا حدود زیادی با همایون موافقم

ریسکش برای realworld زیاده

به فکر یک SAN باشین البته فردا خود SAN هم HA می خواد :)

Mojix

سلام من San Storage نداریم فقط یه سرور DL 380 G6 بلا استفاده داریم.

پارسا یوسفی

میتونی با این آموزش HP G6 رو به SAN تبدیل کنیآموزش

بعدش از همه چیز دیتابیس و اپلیکیشن سرور backup درست و حسابی بگیر (از هر چی نیاز میبینی backup بگیر)

انجام دادی برای سرور 2012 Cluster آموزشه آموزش

Mojix

تبدیل HP به SAN اوکیه مرسی

فقط اون بحث کلاسترینگ برای سرور 2012 هست اون لینکی که دادید، سرورای اپلیکیشن و دیتا بیس روی 2 تا ماشین ESXI بالا اومده که OSشون هم اوراکل بالا اومده، این و چکار کنم.

پارسا یوسفی

اپلیکیشن سرورتون هم oracle ؟

من به شخصه با oracle آشنایی ندارم اماتو گوگل این لینکا رو دیدم امیدوارم به دردتون بخوره (به دلیل تحریم ها فیلترشکن میخواد)

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi979PcxKTMAhUGJ8AKHfoCDDAQFggcMAA&url=https%3A%2F%2Fdocs.oracle.com%2Fcd%2FB14099_19%2Fcore.1012%2Fb14003%2Fframewk.htm&usg=AFQjCNF3McWg3R1eYAEJxD404heul9mP_A&sig2=7KqYOqTJNUl49eiSJS40sA&bvm=bv.119745492,d.bGg
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi979PcxKTMAhUGJ8AKHfoCDDAQFggiMAE&url=https%3A%2F%2Fdocs.oracle.com%2Fcd%2FE10391_01%2Fdoc.910%2Fe10368%2Fcluster.htm&usg=AFQjCNFTUNuopz6FcUz5iHYgd-3wyhpuFw&sig2=cw8v9TXd3fpVWN-krbVjYg&bvm=bv.119745492,d.bGg
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi979PcxKTMAhUGJ8AKHfoCDDAQFggoMAI&url=https%3A%2F%2Fdocs.oracle.com%2Fcd%2FB14099_17%2Fcore.1012%2Fb14003.pdf&usg=AFQjCNHs6ZFK-fgL33F5tipWWIG6mIXVBA&sig2=MMwdp1hW5zTQh9hFWhwPsA&bvm=bv.119745492,d.bGg
http://jimbojw.com/wiki/index.php?title=Oracle_Application_Server_10g_Clustering

پیشنهاد میشه یک سوال به نام"Clustering در Oracle" در انجمن ایجاد کنین تا دوستانی که آشنایی دارن راهنماییتون کنن

backup از سرور ها فراموش نشه

موفق باشید

Mojix

خیلی ممنونم ازتون، خیلی لطف کردید، بله یه پست باز میکنم مگر اینکه کسی بلد باشه و جواب بده، با سپاس.

پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
از سرتاسر توسینسو
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره تابستانه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....