داوود

حذف اطلاعات در سیستم ها

1-چرا پرینتر رو در سیستم های شبکه اضافه میکنم ولی بعد از ریست سیستم دوباره حذف میشه؟
2-یکی از یوزرها هر چی روی دسکتاپ میزاره بعد از ریست دوباره همه نیستن؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
#حذف_اطلاعات #حذف_اطلاعات_از_روی_دسکتاپ #حذف_پرینتر_اضافه_شده_در_شبکه
لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
فرهاد خانلری
سلام دوست عزیز دو تا امکان برای این اتفاق وجود داره یکی استفاده از نرم افزار deep freeze هست که اطلاعات اتوماتیک برمیگرده به حالت قبل و دومی استفاده از Mandatory Profiles هست ، لینک های فوق رو حتماً مطالعه کنید ، ضمناً پیشنهاد میشه لینک زیر رو هم مطالعه کنید.
خداوند برکتے عظیم به نام "زندگے" به تو بخشیده است . تو چه چیزے به او تقدیم می کنے ؟ هر روز چیــزے هر چند کوچک به او تقدیم کن ، مقداری عشق به مخلوقاتش . . .
shuttel
در صورت نصبDeep freeze اگر پسورد ندارید از نرم افزار Anti deep freez استفاده کنید
Alika915
باسلام
صرفنظر از پیشهاد دوستان. مشکل میتونه از تنظیمات policy و مجوز دسترسی client ها در سرور باشه.
salime
وقتی user رو لاگین میکنید ویندوز پیغامی نمیده بهتون؟ مبنی بر اینکه این یوزر موقتی هست؟

برای رفع این مشکلتون میتونید توی رجیستری به آدرس زیر برید و یوزر مربوطه رو بین یوزرهایی که لیست میشه انتخاب و پاک کنید تا بعد از ریستارت دوباره اون یوزر بصورت درست ایجاد بشه

HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft > Windows NT > CurrentVersion > ProfileList
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره بهاره می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....