تا %60 درصد تخفیف برای تنها 5 نفر با کد C63PF70L + صدور گواهینامه فقط تا
000000
IASC

UP نشدن مدیا کانورتور موقع اتصال به سوئیچ

دوستان سلام

عکس زیر رو ببینین:

سمت راست تصویر یه محیط واقعیه.سوئیچ 1 پورت های ماژول فیبرش خراب بود برا همین مجبور شدم از پورت Fast اون به عنوان ترانک استفاده کنم.یه نکته همینجا اینکه پورت های core switch همگی 10g هستن.
برا همین مجبور شدم از مدیا کانورتور استفاده کنم که وقتی وصل کردم پورت های مدیا up نشد.

برا همین گفتم شاید مدیا خراب باشه.گفتم توی اتاق خودم باید چند تا مدیا تست کنم.
سمت چپ تصویر محیط تست هستش.شکل فکر کنم گویا هستش فقط اینکه کابل Cat6 فکر کنم حدود 30 یا نهایتش 50 متر باشه.البته این کابل رو اگه مستقیم به سوئیچ بزنم trunk جواب میده و مشکلی نداره(آیا این کابل نباید cross باشه؟). اما اینجا هم من 4 تا مدیا تست کردم ولی باز هم نشد. مطمئنا مدیا مشکل ندارن و اشکال از یه جایی از کاره.کجا نمیدونم.

نکته دیگه اینکه از هیچ دو طرفی(سمت سوئیچ کر و بقیه) پورتا توی show int status حالت trunk نشون نمیده (ویلنشو زده 1) البته توی کانفیگش چرا نشون میده.

وضعیت پروت ها هم not connect زده.

لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
رسول دانش

سلام 

دوست عزیز سوئیجی که یکی از پورتهاش سوخته قابل اطمینان نیست . آیا تست کردین و از کارکرد پورتهاش مطمئن هستین ؟ شاید پالیسی خاصی روی پورت ست شده که نمیگذاره شما با مدیاکانورتور وصل بشین

خیلی چیزا بلد نیستم ، کاش عمرم برای یادگیری کفایت میکرد، دارم به این نتیجه میرسم که توی این عمر کوتاه هر چیزی ارزش یادگیری نداره و فقط چیزای مهم رو باید آموخت...
IASC

مهندس جان سوئیچ های تو محیط تست کاملا سالم هستن.اون سوئیچی که گفتم پورت های فیبرش سوخته توی محیط واقعی بود.

نه پورت های پالیسی خاصی ندارن چیزی براشون تعریف نشده.

مدل اتصال توی محیط تست مشکلی نداره؟

رسول دانش

اتصالها مشکلی نداره

چراغهای شبکه روی مدیاکانورتور روشن میشه؟

خیلی چیزا بلد نیستم ، کاش عمرم برای یادگیری کفایت میکرد، دارم به این نتیجه میرسم که توی این عمر کوتاه هر چیزی ارزش یادگیری نداره و فقط چیزای مهم رو باید آموخت...
IASC

روی مدیا 6 تا چراغ داره که یکیش پاوره هیچی.

چند تاییشم بعد از اینکه cat6 رو وصل میکنیم روشن میشه.اما وقتی پچ کورد فیبر رو وصل میکنیم بقیه روشن نمیشن.

پچ کورد ها هم سالمن.هم SM و MM تست کردم

IASC

کسی نمیدونه مشکل رو؟؟

IASC

و اما مشکل:
مدیایی که من استفاده کرده بودم 1000 Base (یه همچین چیزی!) بود دو طرف ارتباط یکی 10g و دیگری fast بود و این fast مانع اتصال بود که لازم بود حتما gig باشه.

پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
از سرتاسر توسینسو
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر