با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم و دوستان itpro یی
یک سوال داشتم
اگه بخامم شبکه رو بصورت خودخوان بخونم واسه گرفتن مدارکش (مایکروسافت و سیسکو) مدارک داخلی راهی هست؟؟آموزشگاهی هست که بتونم ثبت نام کنم با هزینه کم و فقط امتحان بدم و مدرک بگیرم؟؟؟ادر ضمن اینو بگم که من مشهد زندکگی میکنم
- بهزاد حسن زاده
- 48 ماه قبل
بهترین کار اینکه خودتون آمار اون آموزشگاهی رو که در مشهد مقدس دارن این آموزش ها رو انجام میدن پیگیر باشید و بدونید که آزمون بدون کلاس میگیرن یا نه اگه نه فک کنم آموزشگاه های تهرانی این کار رو انجام بدن که اینم نیاز به پیگیری داره
- علی زوار
- 48 ماه قبل
با سلام
مجتمع فنی تهران آزمون می گیرد و هزینه آنهم کم است و نمره قبولیش 60 از 100 است اگر نمره قبولی نگرفتی با پرداخت هزینه دوباره می توانی آزمون بدهی اسم آزمون محک می باشد.
موفق باشید

- یعقوب احمدی
- 48 ماه قبل
مدارکشون معتبر هم هست یا نه؟؟؟از لحاظ اعتبار بین این مدارک و مدارکی که بصورت دوره کامل توی آموزشگاه میگذرونن تفاوتی هست؟؟

- همایون ب
- 48 ماه قبل
شما متخصص باش بلد باش وارد باش کسی ازت مدرک نمیخواد.
30 تا مدرکم داشته باشی تا مسلط به اون تخصص نباشی فایده نداره
اگه دنبال مدرک میگردید برید مدرک بین المللی بگیر وگرنه مدرک آموزشگاه ایران به هیچ دردی نمیخوره
- علی زوار
- 48 ماه قبل
با سلام
مدرکهای بین المللی هزینه اش زیاد است و اعتبار آنها هم محدود مثلا سه سال به نظر من اول مدرک داخلی که هزینه اش خیلی پایین اخذ کنید بعدش مدرک بین اللملی در تدریس آموزشگاههای معتبر مدرک بین اللملی می خواهند .
موفق باشید.

- ali_khoshtip
- 48 ماه قبل
آقای ali_z
دوست عزیز متاسفانه مجتمع فنی بدون گذراندن دوره از شما آزمون نمی گیره
بنده خودم 2 روز پیش ازشون پرسیدم (شعبه ابن سینا)
حالا باز اگر کسی پرسید و آزمون بدون دوره برگزار میکردن اطلاع بدن
با تشکر