25% تخفیف
شمارنده
جهت دریافت مدرک با مراجعه به به این بخش و ورود به دوره مورد نظر، بر روی گزینه دریافت مدرک کلیک کرده، اطلاعات خود را تکمیل کنید تا پروسه صدور مدرک برای شما طی شود.
صدور مدرک تنها برای دوره هایی که به صورت کامل خریداری شده و قیمت آن ها بالای 100،000 تومان باشد انجام خواهد شد.
تا سقف 70 درصد تخفیف + ترافیک نیم بها + پشتیبانی محصولات توسط اساتید + ارائه گواهینامه پایان دوره
25% تخفیف
شمارنده
15% تخفیف
شمارنده
35% تخفیف
شمارنده
20% تخفیف
شمارنده
35% تخفیف
شمارنده
15% تخفیف
شمارنده
نویسنده | متن پست |
---|---|
--قبل از ایجاد این پست خواستم مقاله کوتاه در حد سوادی که داشتم در مورد تفاوت Tombstone Reanimation و Reanimate a Recycled Object ایجاد کنم ولی این پست را ایجاد کردم تا همه شرکت کنند و اموخته های خود را روی هم گذاشته تا این دو مورد را بصورت کامل و صحیح یاد بگیریم.
خواهشا وقتی چیزی را ارائه می دهید آن را به لینکی معتبر مستند کنید. (از این شنیدم ، جائی خوندم، استادم گفت، قبول نیست). سوالات :
امیدوارم همه شرکت کنند. موفق باشید. |
|
سلام ، ممنون از این بحث جذاب اگر فرصت کنم حتما بیشتر درگیرش میشم ، نمیخام مقاله بنویسم در این خصوص اما بصورت کلی چرخه حذف یک Object قبل از فعال کردن Recycle Bin و بعد از فرآیند Recycle Bin هیچ تفاوتی نداره ، شما به هیچ عنوان ( من لینکی ندیدم که این رو گفته باشه ) نمی تونید Object ای که پارامتر Is Recycled اش TRUE شده رو بازگردانی کنید ( البته این رو من در حوزه Backup میدونم امیدوارم اشتباه نباشه ) ، وقتی شما Object ای رو از اکتیودایرکتوری حذف می کنید ، در واقع فقط یک پارامتر به نام IsDeleted در این Object از حالت False به True تبدیل میشه و این یعنی دیگه در کنسول مدیریتی نگهداری نمیشه ولی در پایگاه داده اکتیودایرکتوری وجود داره و حذف نمیشه و دلیل هم داره که حذف نمیشه .
Object ها بعد از اینکه IsDeleted اشون تیک میخوره توی دیتابیس میمونن تا سایر دامین کنترلرهای مجموعه هم Replication رو انجام بدن و Object مورد نظر رو IsDeleted کنن که ما این فرآیند رو بهش میگیم Garbage Collection و دنبال Object هایی میگرده که Tombstone Lifetime اونها تموم شده ، اما مدت زمانی طول میکشه که این Object از مدار کلا خارج بشه و بصورت فیزیکی از NTDS.DIT حذف بشه ، برای حذف شدن از NTDS.DIT یک پارامتر دیگه هست که بهش میگن IsRecycled این پارامتر اگر True باشه Object شما دیگه قابلیت بازگردانی نخواهد داشت ، فقط ما Object هایی رو بازگردانی می کنیم که IsDeleted اشون در حالت True باشند این فرایند تا زمانی امکانپذیر هست که Tombstone Lifetime تموم نشده باشه که به همین دلیل Tombstone Reanimation بهش میگیم ، دقت کنید این فرآیند از سال 2003 در ویندوز سرور بوده و هنوز هم تغییر نکرده ، به تصویر زیر دقت کنین ، زمانی هست که شما یک Object رو حذف می کنید فرآیند به شکل زیر هست : ![]() بعد از فعال کردن AD Recycle BIN در فرآیند ما یک مرحله به شکل زیر اضافه میشه : ![]() بعد از اینکه روال عادی حذف انجام شد ، به جای اینکه Object هایی که IsDeleted اشون True هست مستقیما در Garbage Collector برن ، میرن توی این Recycle Bin و باز هم شما تا زمانیکه Tombstone Lifetime اتون اجازه بده میتونید از اینجا Recover کنید، این مواردی بود که من متوجه شدم ، امیدوارم درست بوده باشه ، این هم لینک های مرجع : http://windowsitpro.com/active-directory/recovering-active-directory-disasters https://technet.microsoft.com/en-us/magazine/2007.09.tombstones.aspx ![]() امیدوارم اگر اشتباهی شده بگید که من هم یاد بگیرم . ITPRO باشید |
|
این پست حذف شده است
|
|
عالی بود مهندس نصیری.
در یک گفتگوی تیمی درست و اشتباه گفتن مهم نیست چون در آخر به اون چیزی می خواهیم می رسیم ولی مهم کار تیمیه. نمی دونم این نکته ای که می خوام بهش اشاره کنم بدیهی هست یا نه!!! ولی میگم شاید شما از Recycle bin چیزی دیگری برداشت کرده اید. Active Directory Recycle bin قابلیت جدیدی میباشد که از windows Server 2008 به بعد ارائه شده.
https://technet.microsoft.com/en-us/library/dd392261(v=ws.10).aspxدر ضمن علت استفاده از Tombstone Reanimation از Windows server 2003 تا الان وجود بعضی از Third-Party های می باشد که برای Recover کردن اشیاء اکتیو دایرکتوری از این قابلیت استفاده می کنند. سعی می کنم امشب یک نتیجه بندی کامل از این بحث را ارائه بدم. امیدوارم در این فرجه کم بقیه هم شرکت کنند. |
|
مکانیزم AD Recycle Bin از 2008 نسخه R2 اضافه شد ، همونطور که گفتم یه لایه اضافه کرد به این فرآیند اما همچنان Lifetime وجود داره برای Object ها ، خوب ابزارها Tombstone Object رو برمیگردونن ، Recycle Bin از قسمتی که خودش ایجاد می کنه ، من یادم هست ابزاری داشتم که در ویندوز سرور 2003 هم بازیابی رو انجام می داد قطعا از قسمت Tombstone Object اینکار رو انجام می داد ، به هر حال Reanimate کردن چه در Recyceld و چه در Garbage هر دو دارای یک Deadline هست که باید رعایت بشه ، در غیر اینصورت وقتی این قسمت ها Physical Removal انجام بشه دیگه قابل بازیابی نیستند.
|
|
نتیجه گیری
|
برای ارسال پست ابتدا به سایت وارد شوید
عضویت در
کانال تلگرام
توسینسو
دوره های پیشنهادی