15% تخفیف
شمارنده
جهت دریافت مدرک با مراجعه به به این بخش و ورود به دوره مورد نظر، بر روی گزینه دریافت مدرک کلیک کرده، اطلاعات خود را تکمیل کنید تا پروسه صدور مدرک برای شما طی شود.
صدور مدرک تنها برای دوره هایی که به صورت کامل خریداری شده و قیمت آن ها بالای 100،000 تومان باشد انجام خواهد شد.
تا سقف 70 درصد تخفیف + ترافیک نیم بها برای پنج خرید اول هر محصول + پشتیبانی محصولات توسط اساتید + ارائه گواهینامه پایان دوره
15% تخفیف
شمارنده
15% تخفیف
شمارنده
25% تخفیف
شمارنده
15% تخفیف
شمارنده
20% تخفیف
شمارنده
35% تخفیف
شمارنده
نویسنده | متن پست |
---|---|
سلام .
فيلم هاي آموزشي كه روي سايت قرار مي گيرند به چه فرمتي هستند ؟ چطور ميشه اونها را دانلود كرد ؟ ![]() |
|
سلام دوست عزیز ، فایل ها با فرمت MP4 هستند و شما میتوانید از نرم افزار هایی مثل IDM برای دانلود استفاده کرد
|
|
یک سری از ویدئو ها رایگان عرضه میشوند و یک سری دیگه هزینه داره که این موضوع در همون پست کاملاً قابل رویت هست اگر رایگان باشن میتونید ببینید روی Play کلیک کنید و ببینید یا IDM داشته باشید و دانلود کنید یا روی فیلم راسن کلیک کنید و Save as رو بزنید ولی اگر پولی باشن ابتدا باید هزینه رو پرداخت کنید سپس اقدام به دیدن یا دانلود اون فیلم کنید.
فرمت فیلم ها میتونه متفاوت باشه هرچند ما توصیه میکنیم کاربران ویدئو ها رو MP4 تولید کنند. |
|
در تکمیل صحبت دوستان باید نرم افزار flash player هم برای مرورگرتون نصب باشه تا امکان دیدن ویدیوها را داشته باشید
|
|
ولي هر دو تا فيلمي كه من مي خواستم دانلود كنم رايگان بودش .
يكيش آموزش خود شما بود آقاي قنبري . عكسي كه گذاشتم هم ،از همونه . flash playe بايد آخرين ورژنش نصب باشه ؟ |
|
نرم افزار IDM رو من نداشتم تا حالا . روش كار باهاش چطوريه ؟
|
|
دوست عزیز هیچگونه مشکلی در قسمت ویدئو ها نداریم و قسمت پخش ویدئو با استاندارد HTML نوشته شده در مورد Flash Player نسبت به نوع مرورگرتون میتونید نسخه 11 رو دانلود و نصب کنید.
|
|
برای دیدن فیلم های آموزشی حتماً باید آخرین نسخه یکی از مرورگرها روی سیستمتون نصب باشه. پخش کننده ویدیو در سایت از تگ video که در HTML5 موجوده استفاده می کنه و تنها مرورگرهای جدید ازش پشتیبانی می کنند.
|
|
من آخرين ورژن flash player و آخرين ورژن فايرفاكس رو روي سيستمم نصب كردم . باز همين مشكل هست .
|
|
مرورگر Chrome را نصب کنید ببینید با اونم همین مشکل را دارید؟
|
|
با كروم مشكلم حل شد .
|
برای ارسال پست ابتدا به سایت وارد شوید
عضویت در
کانال تلگرام
توسینسو
دوره های پیشنهادی