35% تخفیف
شمارنده
جهت دریافت مدرک با مراجعه به به این بخش و ورود به دوره مورد نظر، بر روی گزینه دریافت مدرک کلیک کرده، اطلاعات خود را تکمیل کنید تا پروسه صدور مدرک برای شما طی شود.
صدور مدرک تنها برای دوره هایی که به صورت کامل خریداری شده و قیمت آن ها بالای 100،000 تومان باشد انجام خواهد شد.
تا سقف 70 درصد تخفیف + ترافیک نیم بها + پشتیبانی محصولات توسط اساتید + ارائه گواهینامه پایان دوره
35% تخفیف
شمارنده
35% تخفیف
شمارنده
20% تخفیف
شمارنده
15% تخفیف
شمارنده
15% تخفیف
شمارنده
25% تخفیف
شمارنده
نویسنده | متن پست |
---|---|
سلام خسته نباشید بنده میخام دودفتربیمه که درمحدوده یک شهر کوچک قراردارن روبه هم متصل کنم بااستفاده ازرادیو .
باتوجه به تصویر زیر آیا این کار شدنیه ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید؟ ![]() |
|
سلام دوست عزیز
اگر دو تا رادیو شما بتونن همدیگه رو ببینن و البته نویز هم دچار افت سیگنال نشه و در فرکانس خوبی تنظیم شن بله میتونید اینکارو انجام بدید ولی استفاده از VPN به شما پیشنهاد میشه میتونید لینک های زیر رو ببینید. البته باید به انتخاب تجهیزاتتون دقت کنید یه سری از تجهیزات رو قوانین اجازه نمیده استفاده کنید و فقط مختص نیروی انتظامی و ارگان های دولتی دیگه هست اگر دید مستقیم هم نداری برای این داستان میتونی از دکل استفاده کنی که هزینه رو میبره بالا. شبکه کردن شغبات یک شرکت در فاصله چند کیلومتری اتصال دو دفتر برای استفاده از نرم افزار حسابداری پارسیان |
|
این پست حذف شده است
|
|
نصب و راه اندازی VPN
|
|
بااستفاده ازMPLS هم میشه ؟ممنون میشم درمورد واستفاده ازاین روش راهنمایی بفرمایید؟
|
|
دوستان باتوجه به راهنمایی های خوب آقای خانلری درمورد VPN میخام درمورد MPLS و PTMP هم بدونم وروش کارشون درچی هست؟متاسفانه من هرچی توانجمن گشتم موضوع VPN بااستفاده ازروترمیکروتیک پیدانکردم فقط ویندوز سروربود؟
ممنون میشم دراین موردم راهنمایی بفرمایید؟ |
|
سرویس mpls رو مخابرات معمولا برای ارتباط بین استانی میده
برای محدوده شهر شما میتونی از سرویس PTP و PTMP و ADSL مخابرات استفاده کنی که برای ارتباط دو نقطه به یکدیگر از سرویس PTP استفاده میشه وبرای ارتباط چند نقطه به یک نقطه از سرویس PTMP برای این سرویس ها معمولا از مودم tellabs به همراه روتر استفاده میشه اگه از سرویس PTMP استفاده کنی سمت نقطه مادر با روتری بگیری که بتونی روش ماژول Channelized بزاری البته نوع تجهیزات بستگی به تجهیزات مرکز مخابراتی داره مثلا اگه کافوی محل فیبر باشه به جای مودم Tellabs از مودم Xavi استفاده میشه سرویس adsl هم مودم adsl معمولی می خواد شما بری مخابرات درخواست بدی اونا درخواست شما رو برای امکان سنجی می فرستن مرکز مخابراتی منطقه مورد نظر بعد نوع تجهیزات رو به شما اعلام می کنند البته از مخابرات شما روی سیم مسی معمولی نمی تونی پهانی باند زیاد بگیری فکر کنم حداکثر 2 مگ باشه غیر از رادیو و سرویس های مخابراتی میتونی از سرویس وایمکس هم استفاده کنی شرکت هایی که اینترنت میدن هم بهتون اینترانت میدن |
|
ممنونم ازپاسختون آقای jeffar ، آموزش راه اندازی مودم Tellabs رودارید ؟اصلاآموزش میخاددراون زمینه؟
|
|
مودم tellabs تنظیم نداره
اما مودم Xavi معمولا یک config کوچیک داره که خود مخابراتی ها بهت می گن باید چیکار کنی بستگی به پهنای باند داره |
|
بنده این سوال توذهنم هست که گفتن مودم تلبس رو باید باروترسیسکو به کارببری ، خوب میتونیم ازروترمیکروتیک که ازسرویس MPLS پشتیبانی میکنه استفاده کنیم ؟آیا چنین کاری شدنیست؟
|
|
مودم tellabs پورت خروجیش سریاله که میکروتیک این پورت رو نداره
مودم هم توسط مخابرات مشخص میشه |
|
با سلام
در تکمیل فرمایشات دوستمون الان مخابرات بیشتر سرویس MPLS و PTMP را روی بستر adsl و dsl میده برای بستر adsl که میشه از مودم های معمولی استفاده کرد برای dsl هم باید از روترهایی که پورت G.SHDSL دارن استفاده کرد البته همه اینها بستگی به مخابرات داره |
|
از امواج رادیویی میشه. بله . فقط یکم خرج داره. که اونم بستگی به برد شما داره.
از مخابرات میتونین یه سرویس بگیرین و با کابل و با سرعت نسبتا بالا یه شبکه کلی درست کنین. دو تا روتر خرجشه!! |
|
اینکه گفتید دوتا روتر خرجشه، آیا روترمیکروتیک هم میشه بعد چه تجهیزات ومخارج دیگه ای لازمه؟
|
|
شما قبل از خرید و تصمیم گیری بهتره به مخابرات مراجعه کنی ببینی چه سرویس های رو توی اون مرکز ارائه میدن بعد از بین اونها براساس تجهیزات و هزینه های ماهانه تصمیم بگیر
|
|
من خودم دو تا روتر سیسکو گرفتم و یه سرویس هم از مخابرات گرفتم. برای دیدن تصاویر ضبظ شده با dvr
|
|
سلام دوست عزیز شما برای اینکار نیاز به این همه دردسر ندارید شما 2 تا انتن میکروتیک با قیمت مناسل خریداری کن و به دو تا یک فرکانس بده همین فقط یکم باید با میکروتیک و کانفیک مربوطه رو بلد باشید
|
|
سپاسگزارم ازپاسختون آقای sina rezaei ولی بادوتا آنتن میکروتیک جوابگو هست؟ با توجه به تصویری که من قراردادم بین دوتادفترموانع زیادی هستش آیاتواون فواصل امواج کم نمیشه ؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید؟
|
|
این دو نقطه باید دید مستقیم داشته باشند که بینشون مانعی باشه باید یا با افزایش ارتفاع دکل یا استفاده از نقطه دیگه برای دور زدن اون مانع این دید مستقیم رو ایجاد کنی
اگه مختصات جغرافیایی مربوط به دو نقطه رو بدی میتونیم وضعیت دو نقطه رو برات چک کنیم |
|
متاسفانه مشخصات جغرافیایی ندارم ، ولی یه سوال دارم تجهیزاتی که باید یک مهندس شبکه برای راه اندازی شبکه های وایرلس داشته باشد چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید؟ |
|
اگه منظورت نصب فیزیکی رادیو و دیش هست
یکسری لوازم امینی مثل کمربند ، کلاه ، دستکش ، لباس و ... لوازم شبکه معمولا مثل انبرپرس ، سیم چین و ... بعضی هام که تخصصی اینکار رو می کنند از لوازم جانبی مثل gps و دوربین و چیزای دیگه استفاده می کنند |
|
ممنونم ازتون آقای jeffar ، ولی من این سوال برام پیش اومده که آیا مهندسان شبکه ، میتونن به عنوان ناظرمخابرات ، نظارت وکارکنن؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید؟ |
برای ارسال پست ابتدا به سایت وارد شوید
عضویت در
کانال تلگرام
توسینسو
دوره های پیشنهادی