20% تخفیف
شمارنده
جهت دریافت مدرک با مراجعه به به این بخش و ورود به دوره مورد نظر، بر روی گزینه دریافت مدرک کلیک کرده، اطلاعات خود را تکمیل کنید تا پروسه صدور مدرک برای شما طی شود.
صدور مدرک تنها برای دوره هایی که به صورت کامل خریداری شده و قیمت آن ها بالای 100،000 تومان باشد انجام خواهد شد.
تا سقف 70 درصد تخفیف + ترافیک نیم بها برای پنج خرید اول هر محصول + پشتیبانی محصولات توسط اساتید + ارائه گواهینامه پایان دوره
20% تخفیف
شمارنده
35% تخفیف
شمارنده
37% تخفیف
شمارنده
35% تخفیف
شمارنده
25% تخفیف
شمارنده
15% تخفیف
شمارنده
نویسنده | متن پست |
---|---|
با سلام خدمت دوستان عزیزم
وظیفه خودم دونستم این سال جدید را به تمام شما عزیزان و زحمت کشان انجمن فناوری اطلاعات که به جد یکی از بهترین و تخصصی ترین انجمن ها می باشد تبریک بگم و سالی سرشار از موفقیت را واستون آرزو کنم. بنده به شخصه استفاده بسیار زیادی از مطالب و مقالات دوستان کردم و بخشی از دانش خودم را مرهون زحمات شما عزیزان می دونم این تاپیک را هم ایجاد کردم تا بتونیم به دوستانمون در این انجمن سالی پر از موفقیت و سلامتی ارزو کنیم. |
|
با آرزوی موفقیت هرچه بیشتر سایت و اعضای آن در سال جدید ...
موفق و پیروز باشید :) |
|
سال جدید رو به تمام دوستان عزیز تبریک میگم و امیدوارم سال جدید سالی سرشار از موفقیت و کامیابی برای تمامی عزیزان باشد.
همچنین امسال سال بسیار خوبی برای وب سایت ITPRO خواهد بود، منتظر خبرهای خوب باشید... |
برای ارسال پست ابتدا به سایت وارد شوید
عضویت در
کانال تلگرام
توسینسو
دوره های پیشنهادی